Jansen en Jansen mannenmode

Over ons | Jansen en Jansen

Wij zijn Martijn Jansen en Teresa Koenen, trotste eigenaren van Jansen en Jansen. Al sinds 1998 kun je bij ons terecht voor de betere mannenmode. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot dé mannenmodespecialist van het Land van Cuijk.

Samen met ons deskundig en ervaren team kleden wij al onze klanten van top tot teen aan. Voor vrijwel iedere gelegenheid hebben wij iets in huis: businesskostuums, (business)casual, trouwpakken en smokings. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Zo kijken we samen naar hetgeen waar je naar op zoek bent en komen we tot de juiste outfit die past bij jou en je stijl.

In ons eigen atelier beschikken we over de mogelijkheid om een businesspak of een ander kledingstuk voor jou op maat te maken. Zo weet je echt zeker dat het past. Dat doen wij uiteraard helemaal gratis!

Missie
Voor businesscasual en -kostuums gaat regio Land van Cuijk naar Jansen en Jansen. Zij staan immers bekend als dé specialist op het gebied van mannenmode. Door de verregaande persoonlijke service en beleving weet je wat je als klant kunt verwachten.

We nodigen je graag uit om eens een keer langs te komen. Onder het genot van een kopje koffie helpen we je graag bij het uitzoeken van jouw persoonlijke outfit.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

13:30 – 18:00 
09:30 – 18:00 
09:30 – 18:00 
09:30 – 18:00 
09:30 – 21:00 
09:30 – 17:00 
Gesloten