Centrum Boxmeer Logo

Welkom in centrum Land van Cuijk

Kom je shoppen in Boxmeer? Geweldig dat je in het centrum van de regio langs komt. Hier vindt je alle informatie om je shopervaring tot een prettig uitje te maken.

 

Auto of OV?

Komt u per auto? Boxmeer is goed te bereiken via zowel de A73 en A77 en volg de borden “Boxmeer” en vervolgens “Centrum”.

Boxmeer heeft een station waarbij met 10 minuten wandelen midden in het centrum bent. Volg de boorden “Centrum”.
 

Parkeren

Er bevinden zich aan alle kanten van het centrum voldoende parkeerplaatsen. U kunt de borden P-Route volgen. U kunt hier 2 uur gratis parkeren als u de blauwe schijf gebruikt. Tevens zijn er plekken zoals de achterkant van het Weijerplein en onder de Albert Heijn waar u gratis kunt lang parkeren.

Overnachten

U kunt op diverse hotels en B&B in Boxmeer en omgeving overnachten. In het centrum van Boxmeer vindt u Hotel Riche en vlakbij het station vind u hotel de Baronie.

Voor meer plekken om te overnachten kunt u kijken op “visitlandvancuijk.nl”

Toegankelijkheid

Het centrum van Boxmeer is goed toegankelijk, ook als u slecht ter been bent of met de rolstoel komt. Naast de door het centrum verspreidde gehandicaptenparkeerplaatsen zijn ook de meeste winkels en horeca goed toegankelijk.

 

Openbare voorzieningen

In het centrum van Boxmeer hebben wij diverse voorzieningen zoals een watertap punt, een geldautomaat en

Kindvriendelijk

Het centrum van Boxmeer is kindvriendelijk. Naast het kabouterpad wat zich in het centrum van Boxmeer worden er tijdens de koopzondagen van alles georganiseerd voor kinderen en zijn er ook vele bezienswaardigheden zoals de kermis.

Ga naar de inhoud