Centrum Boxmeer Logo

Welkom in centrum Land van Cuijk

KOOPZONDAGEN

Boxmeer heeft een zeer gevarieerd winkelaanbod. Een mooie diversiteit in producten, diensten en horeca. Veel verschillende ondernemers maar wel met één en dezelfde missie: het publiek een welkom gevoel geven. Stuk voor stuk staan zij voor jou klaar met eerlijk advies en uitstekende service. Dat zie je goed terug in de Koopzondagen die hier groots worden aangepakt. Met mooie acties, maar ook met entertainment en altijd verpakt in een bijzonder thema. 

Koopzondagen in 2022

Scroll naar beneden voor meer informatie over de koopzondagen!

2022

Boxmeer vier Kerst

Sint samen met de stichint SiPieJo

Thema nader te bepalen.

Thema nader te bepalen.

Thema nader te bepalen.

Thema nader te bepalen.

Hemelvaart

Op 1 mei is het weer koopzondag in Boxmeer! We sluiten de Boxmeer Bingo spaaractie af waarmee je kans maakt op mooie prijzen. Pak deze laatste dag dus zeker mee om je kaarten vol te plakken. Je spaart dit weekend voor dubbele stickers!

In ons sfeervolle winkelhart kun je tussen 12:00 en 17:00 shoppen bij de mooiste speciaalzaken, familiebedrijven, modeboetiekjes en een aantal topketens. Tussendoor lunch je bij één van onze gezellige horecaondernemers of je sluit je jouw vrije dag juist af met een hapje en een borrel. 

Daarnaast wordt er door ons ook weer aan entertainment gedacht. Zo staan er op verschillende plekken spellen van Funpro, komen de cheerleaders van Partisans Athletics jullie aanmoedigen en er loopt een prachtige Queen of Hearts rond. 

Tot dan!

Thema nader te bepalen.

2021

Merry Christmas!

Dit weekend is het alweer tijd voor de allerlaatste koopzondag van het jaar en de Boxmeerse ondernemers luiden de feestdagen graag met u in.
Zij staan met plezier voor u klaar om te helpen bij uw kerstaankopen en feestelijke outfits. Naast een bruisend centrum met een divers aanbod aan sfeervolle horeca, bijzondere boetiekjes en een aantal bekende filialen zal er ook gezorgd worden voor extra entertainment om deze middag nog gezelliger te maken voor het hele gezin.

Het centrum hult zich in winterse sferen, compleet met sneeuw, de kerstman én de winterkoningin. Daarnaast wordt er voor de kids een rebustocht uitgezet door het centrum waarbij een prijsje gewonnen kan worden. De invulkaarten zijn op te halen en in te leveren bij Hemels voor Kinderen en Lieve Mijn. Rondom Café ’t Centrum kunt u een lekker glühweintje ophalen om op te warmen. Tot slot wordt de Wilhelminaboom weer omgedoopt tot wensboom. Is er iemand in uw omgeving die wel een extraatje verdient? Schrijf dit op een kaartje en hang deze aan het hek en wie weet wint hij/zij een mooi prijzenpakket. De wenskaartjes worden uitgedeeld in het centrum, ook op zaterdag 18 december van 12:00 tot 16:00.

Een bezoekje is zeker de moeite waard.

Tot zondag in Boxmeer, hét centrum van de regio. 

De winkels zijn geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur. 

Koopzondag Boxmeer 28 november: Hallo Sint & Piet!

De Sint en zijn Pieten zijn op zondag 28 november van de partij op de Koopzondag in het centrum van Boxmeer. Zij vinden het natuurlijk super leuk als de kinderen dan ook komen, want er staat zoals gebruikelijk weer wat leuks op het programma. Dit keer natuurlijk rekening houdend met de huidige maatregelen.

In de Weijer kan het Huis van de Sint bezocht worden en er zijn Pieten (met strooigoed!) aanwezig om het winkelhart van Boxmeer nóg gezelliger te maken. Daarnaast wordt er een puzzeltocht georganiseerd waar leuke prijzen zoals een JBL bluetooth speaker mee gewonnen kunnen worden. De Pieten vertellen je hier aanstaande zondag natuurlijk graag meer over.

Op het Raadhuisplein vind je aankomende zondag een tiny house genaamd de Groene WeetKeet van Brabant Woont Slim in samenwerking met de gemeente Boxmeer. Zij staan dan voor je klaar om jou te helpen bij vragen én om je wegwijs te maken in kleine energiebesparende maatregelen. Er is een energie- adviesgesprek ter waarde van €395,- te winnen. Tot slot zal Band op Spanning aanwezig zijn om gratis de bandenspanning van bezoekers te controleren en aan te passen indien nodig.

Het centrum van Boxmeer biedt een groot aanbod aan sfeervolle horeca, mooie speciaalzaken en een aantal bekende filialen. Dit weekend hebben veel Boxmeerse ondernemers daarnaast speciale Black Friday aanbiedingen met hoge kortingen. Alles wat je nodig hebt voor een gezellige middag vol shopplezier, ook voor al je decemberaankopen. In samenwerking met Stichting SiPieJo, Brabant Woont Slim en Gemeente Boxmeer wordt er dus voor extra entertainment gezorgd om deze middag nog leuker te maken voor het hele gezin.

Een bezoekje is zeker de moeite waard!

Tot zondag 28 November in Boxmeer, hét centrum van de regio.

www.centrumboxmeer.nl

Wonen, Fairtrade & Halloween!

Staat de Boxmeerse koopzondag van 31 oktober al in jouw agenda? Om te laten weten dat de centrumondernemers blij zijn met het bezoek van hun winkelende gasten wordt er vol enthousiasme van alles georganiseerd om deze middag nog leuker te maken. Naast een bruisend centrum met een zeer divers aanbod aan sfeervolle horeca, bijzondere boetiekjes en een aantal bekende filialen zal er ook gezorgd worden voor extra entertainment en inspiratie. Het belooft weer -zoals vanouds- een bruisende koopzondag te worden!

Wonen
Eén van de thema’s van de aankomende koopzondag is Wonen. Door de afgelopen periode weten we allemaal hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben. En gelukkig heeft Boxmeer dankzij de vele speciaalzaken alles wat je op dit gebied nodig hebt. De Boxmeerse woonprofessionals zullen daarom weer een gezellige woonmarkt inrichten op het Raadhuisplein om bezoekers te voorzien van advies, inspiratie en een praatje. Of je gaat verhuizen, verbouwen of restylen, onze ondernemers helpen je met veel plezier.

Fairtrade
Als officiële Fairtrade gemeente vindt Boxmeer eerlijke handel en duurzaamheid belangrijk. Aansluitend op het woonplein wordt er in samenwerking met de Fairtrade werkgroep de ‘fair fashion & more’ markt georganiseerd. Hier vind je verschillende eerlijke merken, producten en concepten. Van een lekker kopje koffie, tot het ter plekke laten customizen van je kleding en lezingen van een 14-jarige duurzame onderneemster. Je beleeft het op de Fairtrademarkt aan het einde van de Steenstraat. Daarnaast hebben meerdere centrumondernemers deze dag een speciale kortingsactie ter promotie van hun duurzame producten. Je herkent ze aan het affiche op het raam of haal een plattegrondje bij de markt om de looproute langs onze Fairtrade-ondernemers te volgen.

Halloween
De koopzondag wordt dit keer ook wat spannender, want het is Halloween! In de Kloostertuin kunnen de kinderen knutselen of zichzelf laten schminken. Daarnaast zal een muzikale act geheel in stijl de bezoekers vermaken en wordt er ook wat lekkers uitgedeeld door twee opvallende typetjes.

Tot slot zullen de Boxmeerse cheerleaders op verschillende momenten een kort, maar spectaculair optreden geven in het centrum. Tot zondag 31 oktober in Boxmeer, hét centrum van de regio.

www.centrumboxmeer.nl

Na een zomerstop is het op 26 september weer tijd voor een gezellige middag shoppen in Boxmeer!


Boxmeer Bingo
Deze dag wordt in het centrum de finale van de ‘Boxmeer Bingo’ spaaractie gespeeld. De afgelopen weken kon er bij deelnemende ondernemers al gespaard worden voor een volle bingokaart om kans te maken op mooie prijzen. Bij deze actie ontvang je bij iedere besteding van €20,00 één bingosticker. Bij 10 stickers is de kaart vol en is er dus sprake van bingo. De aanstaande koopzondag is de laatste dag waarop stickers verdiend kunnen worden. De volle kaarten kunnen vervolgens tijdens de koopzondag ingeleverd worden bij het inleverpunt bij de ingang van de Kloostertuin in de Steenstraat of bij een deelnemende ondernemer. Door mee te doen maak je kans op een Boxmeerse-cadeaubon, met als hoofdprijs een voucher van €250,-. De deelnemende ondernemers zijn te herkennen door de blauwe flyer op het raam.

De spelregels zijn als volgt:

· Bingokaarten zijn verkrijgbaar bij deelnemende ondernemers in het centrum.
  Je herkent ze aan de blauwe flyer op het raam.
· Bij elke besteding van €20,00 ontvang je één bingosticker
· Bij 10 stickers is de bingokaart vol
· De bingostickers zijn uitsluitend te verzamelen op koopavond van 18:00 tot 21:00 en op
  koopzondag bij deelnemende ondernemers
· Tegen inlevering van een volle en tevens volledig ingevulde bingokaart kun je meedoen aan
  de loting om een Boxmeerse-cadeaubon te winnen, de hoofdprijs is een bon van €250
· De winnaar wordt via loting bepaald
· De volle bingokaarten kunnen tijdens de koopzondag op 26 september ingeleverd worden bij
  het inleverpunt in het centrum
  Deze vind je bij de ingang van de Kloostertuin in de Steenstraat
· De gewonnen cadeaubonnen zijn niet in te wisselen voor geld
· De actie eindigt op zondag 26 september 2021
· De kaarten en stickers zijn limited edition, op = op

Bob-voetbalspel
De wat actievere bezoeker kan deze middag op het Raadhuisplein met een zogenoemde alcoholbril op meedoen met het bob-voetbalspel, uitgevoerd door Veilig Verkeer Nederland. Spelenderwijs wordt men bewust gemaakt over rijden onder invloed. Een leuke activiteit tussen het shoppen en lunchen door om de verkeersveiligheid bij de bezoeker onder de aandacht te brengen. Deze actie wordt mede mogelijk door centrum Boxmeer, gemeente Boxmeer en provincie Noord-Brabant.


Muziek
Als muzikale omlijsting zal DJ Chris Odd aanwezig zijn om voor een gezellig sfeertje te zorgen in het centrum.

Kortom; kom lekker shoppen en bingostickers sparen, duik de horeca in en struin door het sfeervolle centrum van Boxmeer op zondag 26 september vanaf 12:00. Er is gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid. Meer weten over centrum Boxmeer? www.centrumboxmeer.nl

Skip to content