Centrum Boxmeer Logo

Welkom in centrum Land van Cuijk

Minicamping 't Brenneke

Aan de brede uitwatering van de Maas, vindt u onze minicamping. Voor fietsliefhebbers, wandelaars en rustzoekers is ‘t Brenneke een geweldige fijne uitvalsbasis! Met 2 knooppunten voor de deur bent u in 5 minuten in natuurgebied de Maasheggen, door Unesco aangewezen als het enige biosfeergebied van Nederland , en met het pontje staat u zo in natuurgebied de Maasduinen. Boxmeer heeft een sfeervol centrum, vele winkels en terrasjes op 3 kilometer.

Wij zijn een hygge-camping. Hygge staat voor gezelligheid, geluk vinden in de kleine dingen in een fijne en warme sfeer. U zult bij ons rust, spontaniteit, veiligheid, en gemoedelijkheid vinden waardoor u ontspannen kunt genieten van uw vakantie!

De kleinschalige camping heeft 24 zeer ruime kampeerplaatsen (125m2) met 10 ampère stroom en een superknusse pipowagen voor 2! Er is gratis Wifi op het gehele terrein en zeer net sanitair en een gloednieuwe overkapping!!

Een vers eitje van onze scharrelkippen, een pluktuintje, een vrolijke jongedame die met skelter de lekkerste ijsjes brengt, of onze stoere groenteboer met een karretje seizoensgroenten.

Met een kopje koffie onder de kersenboom? Kom en geniet, wij zorgen dat u zich helemaal op uw gemak voelt!

De camping is open van 27 maart tot 26 oktober.

Contact

Hoogeindseweg 18

5836 CB  Sambeek

t. 06-40027208

e. info@tbrenneke.nl

Ga naar de inhoud